Ik kreeg een bosje bloemen voor mijn verjaardag. Ik moest ze alleen wel nog even zelf in elkaar zetten, want ze waren van LEGO. Perfect voor op tafel in onze eetkamer. Dus daarom gewoon even een beetje liefde voor mijn plastic boeketje in een zonnige eetkamer. Want kijk nou eens hoe vernuftig het in elkaar zit, hoe slim de verschillende LEGO-stukjes zijn gebruikt en hoe mooi de kleuren bij elkaar passen. Ik ben er echt verliefd op.

Author

7 Comments

 1. Wow zo tof! Ik had al een keer een boeket gezien maar dan met hele grote legostukken (dus de blaadjes samen waren dan 1 stuk dacht ik) en die vond ik al geweldig maar dit is ook echt super mooi!

 2. Ja zo leuk, deze staat ook al een tijdje op mijn verlanglijstje! Staat mooi op tafel 🙂

 3. Karlijn van der Wijk Reply

  Zo leuk zijn deze! Ik wil ze ook heel graag 🙂
  Ik heb twee Harry Potter sets, de Ligusterlaan en de Astronomietoren. Elke keer als ik iets verkoop op Vinted gaat dat naar mijn HP-potje!

  • Nikki Reply

   Ooh, die HP-LEGO is ook heel vet idd. En goed idee, om er op Vinted voor te sparen 🙂

 4. Dit is leuk zeg! Mijn hele huis staat vol met lego voor mijn gevoel, maar daar zal mijn man anders over denken 😉 . Hij maakt hele straten van lego als hobby. Deze set kende ik nog niet maar erg mooi, die mag hier ook wel op tafel komen te staan.

  • Nikki Reply

   Al is het alleen maar ter compensatie van de straten! 🙂

Write A Comment