Goedemorgen! Het is weer maandag en de een-na-laatste werkweek voor mijn zomervakantie is aangebroken. Een week waarin ik werkelijk hysterisch veel moet doen, de bijna-kleuter voor het eerst naar school gaat, we ons gezamenlijke verjaardagsfeestje vieren en de dreumes weer gestopt lijkt met doorslapen. Kortom, hierna ben ik vermoedelijk pas écht aan vakantie toe. Maar voor het zover is, eerst nog even een terugblik op vorige week.

Maandag

Ik begin de maandagochtend met een ommetje. Zoals ik op Instagram al schreef: de komende weken worden extreem druk en veel. Mijn eerste reflex is om dan ’s ochtends meteen achter de laptop te kruipen, de hele dag door te werken en ’s avonds op de bank te ploffen. Niet gezond. Dus even bewust tijd inbouwen om lekker naar buiten te gaan en te bewegen.
En terwijl ik in het ochtendzonnetje liep, klonk uit een radio op een steiger ineens I’m walking on sunshine. Dan moet het wel een goede dag worden.
Dus op naar kantoor en knallen maar!

Dinsdag

Hoe druk het ook is, dinsdag is mamadag. Dus toen de jongste dame een ochtenddutje deed, speelden de oudste en ik alle spelletjes uit de kast.
Die ze met flexibele interpretatie van de spelregels ook nog eens allemaal won!

Woensdag

At the office voor een laaaange dag.

Donderdag

Goooeedemorgen. Brilletje op en tikken maar weer. In mijn favoriete zomerbroek.
Ik heb overdag bijna nooit de lampen aan omdat mijn kantoor heel licht is, maar donderdagmiddag ging buiten ook ineens het licht uit. Weertje wel.
En in Utrecht was er later die middag helemaal niets meer aan de hand. Ik reed met de man mee, want we gingen samen op date, maar hij moest eerst nog naar een afscheidsborrel in Utrecht. Het idee was dat ik even ergens ging werken terwijl hij daar was, maar ik heb eigenlijk gewoon lekker geshopt. Utrecht is zo’n heerlijke winkelstad.
Vegaburger bij Meneer Smakers, lekker!
En daarna door naar Zutphen voor de voorstelling de Pannenkoekencaravan van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. Hilarisch.

Vrijdag

Over mijn vrijdag heb je alles kunnen lezen in 20 x de 20ste, maar dat was dus vooral veel van dit.

Zaterdag

Zaterdagochtend bracht ik babyspullen naar een vriendin en daarna ging ik even de stad in met deze kleine tijger. Koffiedrinken en ‘koekie etuh’ bij Jantjes Lief.
’s Middags knutselde ik met de kleuter een busy board voor kleine zus in elkaar. Ultiem geluk met een paar grendels, knopjes en halsbandjes met gave clipjes.

Zondag

Ik kocht deze week een nieuwe bikini. Heel blij mee, gewoon van C&A. En zondagochtend gingen we hem testen in het zwembad. Daar waren we al eeuwen niet geweest en voor we op vakantie gaan, leek het ons slim om de dames weer even aan het concept te laten wennen. Was geen overbodige luxe, zullen we maar zeggen.
De Teva’s mogen weer uit de kast (ik had trouwens wél een broek aan, maar gewoon een hele korte)!
Bij mijn schoonvader, want daar moest ik even twee lampen ophangen. Doen we even. (ik zeg er gewoon niet bij dat ik bijna geëlektrocuteerd ben omdat we een miscommunicatie hadden over het feit of de stroom eraf was. Dat was ‘ie, maar wel van een andere groep. Auw.)
’s Avonds haakte ik de verjaardagsslinger af. En toen hing ik hem ook meteen maar op, we maken er gewoon een feestweek van.

Fijne maandag!

Author

2 Comments

  1. Wauw, mooie bikini! Helemaal mijn ding maar ik heb al genoeg bikini’s en badpakken en ga bijna nooit zwemmen :’)

Write A Comment